Redacţie

 

 

 

Portalul nostru este rezultatul coaliţiei dintre 10 localităţi. Scopul este de a atrage cât mai multe localităţi şi locuitorii acestora în activitatea comună de cumulare într-un singur loc a informaţiilor din regiune, pentru toată lumea, de la Oradea la Szeghalom. Pe portalul nostru fiecare localitate sau organizaţie civilă poate dispune de o interfaţă proprie de administrare, pentru a-şi populariza evenimentele proprii sau ale asociaţiilor, atât pe pagina în limba maghiară cât şi pe pagina în limba română, prin modulul de organizare a evenimentelor îşi pot înregistra vizitatorii, la meniul organizaţii civile sau localităţi pot plasa un text de prezentare cu video şi informaţii. Rugăm toate localităţile, organizaţiile civile ca în cazul în care le place această oportunitate să ia legătura cu membrii redacţiei.

Portalul nostru este redactat de către Asociaţia Multifuncţională a Microregiunii Szeghalom şi Administraţia locală Borş.

Stimaţi vizitatori ai portalului, membrii redacţiei maghiaro-române aşteaptă fotografii, imagini de arhivă interesante, precum şi informaţii despre evenimente interesante. Dacă vreţi să vă implicaţi în munca redacţiei, scrieţi-ne .


Administraţia Locală Füzesgyarmat

 

Ungaria, 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.

Tel: : +36-70-4310332

E-mail: szerkesztoseg@sarretlife.hu

 

redactor-şef:

Tőkésné Gali Mónika


Comuna Borş

 

România, Borş 200, 417075, judeţul Bihor

Tel: 004 0259/316.155

Fax: 004 0259/417.291

E-mail: editorial@borslife.ro

 

redactor-şef:

Lukács Sándor

Log in si inregistrare
Consumul de energie electrica al serverului:
244.8 W
A „Határon átnyúló kommunikáció kiépítése a Körös-Sárréten, valamint Bors térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg (www.huro-cbc.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Îmbunătăţirea comunicării transfrontaliere între Körös-Sárrét (Ungaria) şi regiunea Borş (România)” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 (www.huro-cbc.eu) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.