Excursie cu bicicletă, traseul nr. 1

Traseul turstic de ciclism porneşte din Centrul de Vizită Réhelyi al Parcului Naţional Criş- Mureş (PNCM) Tura are aprox. 52. km lungime.

Excursie cu bicicletă, traseul nr. 2

Centrul de Vizitare Réhely din Parcul Naţional Criş Mureş - digul de cale ferată până la Dévaványa - drum de ţară până la Körösladány - înapoi pe dig şi pe drumul de ţară până la Centrul de Vizitare Réhely din Parcul Naţional Criş Mureş. La Centrul de vizitare se pot închiria biciclete.

Excursie cu bicicletă, traseul nr. 3

Următoarea tură cu bicicleta porneşte din Füzesgyarmat spre Szaghalom pe digul Barcăului şi se întoarce la Füzesgyarmat pe pista pentru biciclete. Lungimea traseului este aprox. 28 km.

Excursie cu bicicletă, traseul nr. 4

Traseul : pornire de la podul peste Criş dintre localităţile Szeghalom şi Vésztő ( cătunul Vidra) continuăm pe drum public asfaltat în Parcul Istoric din Vésztő-Mágor , urmând localitatea Vésztő , întoarcere la Cătunul Vidra. ( cu posibilitate de închiriere de biciclete) Lungimea traseului ( cu ocolişuri) aprox. 32-34.km.


 

Excursie nautic

Traseu : de la cătunul Vidra, pe Crişul –Repede Mort până la Vésztő –Mágor şi înapoi la cătunul Vidra.

 

Atracţii turistice.: Habitatele Crişului –Repede Mort , atracţiile turistice de la Vésztő –Mágor.

 

Kaiac de tură : se închirează la cătunul Vidra.

Log in si inregistrare
Consumul de energie electrica al serverului:
233.6 W
A „Határon átnyúló kommunikáció kiépítése a Körös-Sárréten, valamint Bors térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg (www.huro-cbc.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Îmbunătăţirea comunicării transfrontaliere între Körös-Sárrét (Ungaria) şi regiunea Borş (România)” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 (www.huro-cbc.eu) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.